Novosti

21/03/ 2014- Matrix 2,27kg & Ripped Fuell Akcija
MATRIX 5.0. - SYNTRAX....

Šta je matrix?

Matrix je blend najkvalitetnijih proteina koji se nalaze u industriji.

Šta cini Matrix kvalitetnijim od konkurencije?

Matrix sadrži kombinaciju tri razlicita visoko kvalitetna proteina: izolat iz surutke, micelarni kazein i albumin iz jaja.Zašto blend razlicitih proteina umesto samo jednog proteina?

Postoji nekoliko visoko kvalitetnih proteinskih izvora kao što su jaja, kazein i surutka medutim ni jedan od nih nije savršen u svakom aspektu. Svi ovi proteinski izvori su jednaki u pogledu opšteg zdravlja i izgradnje ciste mišicne mase, medutim svaki od njih ima svoje specificne fiziološke prednosti i mane. Protein iz jaja se smatra zlatnim standardom proteinskih izvora. On je perfektan za izgradnju cistog mišicnog tkiva i njegovo održavanje, loša strana mu je što je jako skup. Protein iz surutke se najbrže vari i stimuliše jacanje imunog sistema. Kazein se najsporije vari što ga cini perfektnim da vaši mišici imaju priliv amino kiselina tokom dužeg vremenskog perioda.

Kada je najbolje vreme za konzumiranje Matrix-a?

Zato što sadrži proteine koji se brzo i sporo vare Matrix je idealan proteinski izvor za bilo koji deo dana. Neki ljudi ce konzumirati brzo delujuce proteine, kao što su proteini iz surutke, neposredno posle treninga i sporo delujuce proteine, kao što je kazein, pre spavanja. Pošto Matrix sadrži spore (kazein), srednje (jaja) i brzo (surutka) delujuce proteine idealan je u svakoj situaciji, možete ga konzumirati ujutro, neposredno posle treninga ili pred spavanje. 

UPOTREBA: lzmešti jednu mericu u 2,5 dl. vode. Uzeti dva puta na dan, najbolje posle treninga i pre spavanja.

PAKOVANJE: 2,27 kg.


RIPPED FUEL 

Smanjuje depoe masti, sagorevajući je i oslobađajući energiju.

Ima antioksidativno i diuretsko dejstvo.

Smanjuje apetit i ubrzava metabolizam.

Ripped Fuel  popularni sagorevač masti, zasnovan je na superiornoj termogenoj formuli koja ubrzava i poboljšava metabolizam. Sastoji se od kofeina dobijenog iz ekstrakta guarane u prirodnoj termogenoj biljnoj bazi koja sadrži citrusne bioflavonoide, ekstrakte zelenog čaja, kajene, hrom pikolinat, ekstrakt lista mate čaja, ekstrakt semenki badelja.

Guarana je bogat izvor kofeina, koji ima jako termogeno dejstvo i ubrzava i pojačava proces sagorevanja masti. Funkcioniše po principu podizanja nivoa enzima koji učestvuju u metabolizmu masti i stvaranju energije. Kofein proizvodi dodatnu energiju i omogućava duži i efektivniji trening. Rezultat sagorevanja suvišnih masti je više energije, veća izdržljivost i definisanost mišića. Guarana ima još i antioksidativno i diuretsko dejstvo, što dopunjuje celokupan učinak. 
Hrom utiče na regulaciju nivoa šećera u krvi, što znači da će sprečiti oscilacije u apetitu.

Uz Ripped Fuel imaćete više energije i motivacije za trening, ubrzaćete metabolizam i pospešiti sagorevanje masti!

 
Preporučena upotreba: 2 tablete 3 puta dnevno 30-60 minuta pre obroka sa razmakom između uzimanja od najmanje 3-4 sata. Ne prekoračujte preporučenu dozu. Za postizanje najboljih rezulata koristite u sklopu zdrave ishrane i programa vežbi.

Pakovanje: 60 Tableta.


CENA MATRIX 2,27KG + GRATIS  2 PAKOVANJA RIPPED FUEL - 6.490,00 din.Club 44 © 2012 Copyright. Created by Zaric