O nama

 

 

Želimo Vam dobrodošlicu u Club 44, mesto sa namenski izgrađenim prostorom. Ambijentom koji je originalan, uklopljen do najsitnijih detalja, i atmosferom koja će Vas naterati da Pokrenete Svoju Energiju, i promenite Vaš način života na bolje.

Bodybuilding Club 44 postoji već 18.godina, od samog početka pa do dan danas jako se trudimo da kvalitet prostora u kojem se vežba ucinimo sto komotnijim, prijatnijim i kvalitetnijim za vežbanje.

Club 44 je odlično mesto za Vaš trening, Club pozitivne energije, mesto gde ćete se osećati kao kod kuće. Jedinstven ambijent i treneri koji su tu za Vas, biće vaša oaza od svakodnevnih obaveza. U Clubu 44 realizujemo kvalitetne, zdrave i praktične trening programe.
U ponudi su Samostalni, Vođeni i

Personalni treninzi.

  

U sklopu Cluba se nalazi i Suplement Shop 44, tu se nalaze prirodni dodaci ishrani, kvalitetni dodaci koji će uz naše savete, poboljšati Vaš kvalitet života, i podići trening na viši nivo.
U Shopu 44 možete kupiti - proteine, sagorevače masti, vitamine i minerale, riblje ulje-omega 3, i još mnogo drugih proizvoda proverenih proizvođača.

 

Radno vreme Cluba i Shopa 44:

Radni dan 08:00h - 22:00h
Subota      08:00h - 22:00h
Nedelja je neradna.


Zato, ne budite lenji i učinite pravu stvar za Sebe -

"Pokrenite Svoju Energiju"
Srdačan sportski pozdrav iz Cluba 44.

 

Club 44 © 2012 Copyright. Created by Zaric