Matrix 2,27kg
Kategorija: Proteini
Naziv: Matrix 2,27kg
Cena: 7.390,00 din
Super ponuda: 6.490,00 din
Detalji o proizvodu:

MATRIX 5.0. - SYNTRAX....

Šta je matrix?

Matrix je blend najkvalitetnijih proteina koji se nalaze u industriji.

Šta cini Matrix kvalitetnijim od konkurencije?

Matrix sadrži kombinaciju tri razlicita visoko kvalitetna proteina: izolat iz surutke, micelarni kazein i albumin iz jaja.


Zašto blend razlicitih proteina umesto samo jednog proteina?

Postoji nekoliko visoko kvalitetnih proteinskih izvora kao što su jaja, kazein i surutka medutim ni jedan od nih nije savršen u svakom aspektu. Svi ovi proteinski izvori su jednaki u pogledu opšteg zdravlja i izgradnje ciste mišicne mase, medutim svaki od njih ima svoje specificne fiziološke prednosti i mane. Protein iz jaja se smatra zlatnim standardom proteinskih izvora. On je perfektan za izgradnju cistog mišicnog tkiva i njegovo održavanje, loša strana mu je što je jako skup. Protein iz surutke se najbrže vari i stimuliše jacanje imunog sistema. Kazein se najsporije vari što ga cini perfektnim da vaši mišici imaju priliv amino kiselina tokom dužeg vremenskog perioda.

Kada je najbolje vreme za konzumiranje Matrix-a?

Zato što sadrži proteine koji se brzo i sporo vare Matrix je idealan proteinski izvor za bilo koji deo dana. Neki ljudi ce konzumirati brzo delujuce proteine, kao što su proteini iz surutke, neposredno posle treninga i sporo delujuce proteine, kao što je kazein, pre spavanja. Pošto Matrix sadrži spore (kazein), srednje (jaja) i brzo (surutka) delujuce proteine idealan je u svakoj situaciji, možete ga konzumirati ujutro, neposredno posle treninga ili pred spavanje. 

UPOTREBA: lzmešti jednu mericu u 2,5 dl. vode. Uzeti dva puta na dan, najbolje posle treninga i pre spavanja.

PAKOVANJE: 2.27 kg.


SUPPLEMENT FACTS:

Club 44 © 2012 Copyright. Created by Zaric