Apn L-Glutamine 250g
Kategorija: Aminokiseline
Naziv: Apn L-Glutamine 250g
Cena: 1.990,00 din
Detalji o proizvodu:

Apn L-Glutamine 250g

-Čisti glutamin u prahu farmaceutskog kvaliteta.
-Najzastupljenija aminokiselina u mišićnom tkivu.
-Uslovno esencijalna aminokiselina.
-Proizvod sa halal sertifikatom.

L-glutamin je i najzastupljenija slobodna aminokiselina i nalazi se preko 60% u mišićima, a koja ima ključnu ulogu u uklanjanju toksina.
Poboljšava imunitet, stimuliše sintezu proteina i resintezu mišicnog glikogena, sprečava katabolizam mišića usled delovanja kortizola, i slično kao i creatin povećava volumen mišićnih stanica podstičući anabolizam. Glutamin moze podići nivo hormona rasta, koji je prvenstveno odgovoran za gubljenje masnih naslaga i za sintezu proteina.

Potreba za glutaminom direktno je povezana s nivoom stresa pod kojim se telo nalazi. Npr. kod ekstremnih slučajeva - hiruški operisanih pacijenata, 30g običnog glutamina dnevno dramaticno ubrzava oporavak.Sportisti na dijetama za gubljenje masnog tkiva, koriste i do 50g običnog glutamina dnevno, osiguravajući time minimalan gubitak mišića.

Vrlo je važno i vreme korišćenja glutamina, tako je najvažnije glutamin koristiti pre i posle treninga odnosno u vreme povećanog stresa (jer i trening je vrsta stresa) , pre spavanja kada je glutamin potrebno uzeti da bi se povisio hormon rasta ali i da bi se sprečio katabolizam mišića tokom šest do osam sati sna.Preporučena upotreba: Konzumirajte 1 porciju (5 g), 1 do 3 puta dnevno tokom obroka. Za optimalne rezultate konzumirajte 1 porciju nakon treninga sa vodom ili sokom.

Pakovanje: 250g (50 serviranja).

Sastav: 5g L-Glutamina po serviranju.

Način čuvanja: Čuvati na hladnom i suvom mestu. Čuvati van domašaja dece, rok trajanja utisnut na pakovanju.

Club 44 © 2012 Copyright. Created by Zaric