Crea Zero 320g
Kategorija: Kreatin
Naziv: Crea Zero 320g
Cena: 2.500,00 din
Detalji o proizvodu:

Crea Zero 320g.

-Višefazni kreatinski kompleks.
-Sadrži vitamine B6, B3.
-Lak za doziranje, aromatizovana formula sa ukusom narandže u vidu praha.
-Maksimalna apsorpcija kreatina.
-Direktno povećanje performansi.
-Povećava mišićnu snagu.

Da li ste ikada sebi postavili pitanje kako da dođete do još snage kada ste icrpeli sve svoje rezerve baveći se fizički zahtevnim sportom? Crea Zero je savršena kombinacija koja će vam dati odlučnost i snagu, napravljena samo za vas. Zbog njegovog direktnog efekta na povećanje snage, možete pokazati svoj maksimum u teretani. Glavni sastojak proizvoda je kreatin, koji povećava fizičke performanse tokom ponavljanja vežbi kratkog intervala i visokog intenziteta. Crea Zero je specijalan oblik kreatina, višefazni kreatinski kompleks, jako važan u procesu povećanja performansi sa sadržajem funkcionalnih vitamina koji imaju dugoročni uticaj.

Funkcionalni vitamini koji se nalaze u proizvodu, kao što su vitamin B3 i vitamin B6, doprinose smanjenju umora, što poboljšava performanse tokom treninga. Gvožđe i vitamin B12 koji se nalaze u proizvodu doprinose optimizaciji krvotoka, što poboljšava metaboličko snabdevanje mišića.

Preporučujemo Crea Zero ukoliko:

Se bavite sportom u kom je dodatna snaga neophodna brzo i u trenutnku, kao što su treninzi sa opterećenjem i razni vidovi atletskih sportova.
ako ste vrhunski sportista tokom priprema i kampova obuke
ako preferirate proizvode u obliku praha
Crea Zero je aromatizovana kreatinska formula, koja se lako dozira i sadrži višefazni kreatinski kompleks da bi povećao fizičke performanse tokom ponavljanih vežbi kratkog intervala i visokog intenziteta. Drugi funkcionalni vitamini dugoročno poboljšavaju performanse tokom vežbanja, proizvod takođe sadrži druge specijalne sastojke kao što su AMP (nukleotid), ribozu (ugljeni hidrat) i alfa lipoinsku kiselinu (antioksidant).

Namena: prašak za izradu napitka koji se koristi pre treninga


Način upotrebe: Razmutiti 1 porciju (8 g = 2 ravno napunjene merice ili dve u vrh pune kafene kašike) sa 300 ml vode. Porciju promućkati i popiti 15-30 minuta pre treninga.

Najbolje upotrebiti do: datuma označenog na pakovanju.

Club 44 © 2012 Copyright. Created by Zaric