100% Pure Whey 2,3Kg
Kategorija: Proteini
Naziv: 100% Pure Whey 2,3Kg
Cena: 7.900,00 din
Super ponuda: 7.300,00 din
Detalji o proizvodu:


100% Pure Whey 454g
 
-Zaslađem stevijom.
-Nizak sadržaj ugljenih hidrata i masti.
-22 g visokokvalitetnog proteina surutke po porciji.
-Bogat glutaminom - za bolji oporavak nakon napornih treninga.

Bilo da trenirate da biste povećali čistu mišićnu masu ili držite dijetu kako bi ste izgubili masno tkivo, 100% Pure Whey pruža odličan i kompletan izvor proteina. Svaka merica 100% Pure proteina Vam donosi 22 g proteina – smeše proteina surutke, jedinstvenog matriksa ultrafiltriranog izolata proteina surutke, koncentrata surutke i glutamina. Ovaj proizvod je prijatnog ukusa i proizveden je bez aditiva i sadrži nizak nivo ugljenih hidrata i masti što osigurava njegovu brzu apsorpciju.

100% Pure Whey, takođe, sadrži visok nivo glutamina koji pomaže u oporavku i sprečavanju katabolizma i ujedno učestvuje u anaboličkim procesima (izgradnji mišića).

100% Pure Whey ima nizak sadržaj ugljenih hidrata i masti, stoga se ne morate brinuti ukoliko držite dijetu i želite da ostvarite izdefinisan izgled. Plus, odličan ukus i instant formula čine užitak koji će Vam obezbediti osvežavajući proteinski šejk kad god Vam je on potreban.

Preporučena upotreba: 1 mericu rastvoriti u 2,5 dl obranog mleka ili vode. Konzumirati nakon treninga. U toku dana može se konzumirati još 1-2 puta u zavisnosti od potrebe (ukupnog dnevnog proteinskog unosa), najbolje kao međuobrok ili pre noćnog sna.


Pakovanje: 2,3Kg. (81 porcija). Jedna porcija je 28g.

Club 44 © 2012 Copyright. Created by Zaric