Treninzi

Treninzi

Ukratko o Treningu …

Do skoro je trening snage ili mišićnih sposobnosti zauzimao nezasluženo mesto u pogledu psiho fizičkog zdravlja  i same fizičke aktivnosti. Efekti koje daje  takva vrsta  treninga  na  sportske rezultate i samu radnu sposobnost oduvek su bili očigledni, ali uvek je postojala sumnja i nedovoljno istraživanja  da takav vid trteninga direktno utiče na kvalitet života.   


Na sreću, situacija se danas znatno promenila, i postoje zaista jake tvrdnje, što sa naučne, što sa praktične strane, da obe vrste treninga, trening snage i aerobni trening umnogome doprinose dobrom zdravstvenom stanju.


Sam trening snage povećava ukupnu mišicnu masu, što je usko povezano sa  povećanim sagorevanjem masti, pored toga vežbe snage  povećavaju gustinu kostiju što na dalje  sprečavaju osteoporozu ili usporavaju njeno razvijanje. Konstantnim  ili redovnim  treningom snage i aerobnim treningom, povećava se kvalitet života i poboljšava pokretljivost do duboko u starost.


U Clubu 44 možete da izberete vid treninga koji Vama odgovara i koji je adekvatan za Vaše  fizicko stanje. Da poradite na Vašoj aerobnoj izdržljivosti, snazi ili gipkosti. Da popravite Vašu eksplozivnost, brzinu , agilnost  i ravnotežu, dovedete Vaše telo u željenu figuru Mišiće, kao i druge  fiziološke atribute treba redovno stimulisati i koristiti da ih ne biste izgubili, trening bi trebao da bude tako koncipiran da obuhvati kako anaerobne tako i aerobne sposobnosti. Trening treba da postane Vaš nacin života, da obuhvati aspekte pravilne ishrane i da za jedan određeni period iskusite zadovoljstvo i nagradu koja sa sobom nosi dobro razvijena muskulatura.


Fitness Club 44 Vas poziva da počnete odmah sa treninzima i primetite da bolje i lakše  izvršavate svakodnevne zadatke, da Vam je telo čvršće, stomak ravniji, držanje pravilnije.


Zakoračite u Svet Zdravlja i odaberite program treninga koji Vama odgovara…

Club 44 © 2012 Copyright. Created by Zaric