BCAA Zero Sa Ukusom
Kategorija: Aminokiseline
Naziv: BCAA Zero Sa Ukusom
Cena: 2.600,00 din
Detalji o proizvodu:

BCAA Zero Flesh

-0 glutena.
-0 laktoze.
-0 ugljenih hidrata.
-0 masti.
-6,000 mg 2:1:1 odnosa BCAA po serviranju.
-Sa dodatim glutaminom, uslovno esencijalnom amino kiselinom.
-Sa vitaminom B6.
-Formula u prahu sa ukusom.
-Niskog sadržaja natrijuma.
-Zaslađen prirodnim zaslađivačem - stevijom.
-Bez konzervansa.


BioTechUSA BCAA Flash Zero amino kiseline u prahu sa ukusom, sadrže leucin, isoleucin i valin u odnosu 2:1:1, što predstavlja najbolju proporciju između amino kiselina razgranatog lanca.

Amino kiseline razgranatog lanca ( L-leucin, L-izoleucin, L-valin) imaju veoma bitnu ulogu jer sprečavaju kataboličke procese u mišićima tokom napornih i dugotrajnih treninga. Telo koristi BCAA kao indirektan izvor energije za mišiće pretvarajući ih u glukozu, putem procesa poznatog pod nazivom glikoneogeneza, koji se odigrava u jetri. BCAA, a posebno leucin, stimulišu lučenje insulina, somatomedina-C (IGF-l) i hormona rasta (GH). Time se njihov antikatabolički učinak dopunjava direktnim prirodnim anaboličkim delovanjem navedenih hormona i činilaca rasta. Apsolutni je imperativ da sportisti pre početka i nakon završetka intenzivnih vežbi sa tegovima uzimaju dodatak BCAA, jer se valin, leucin i izoleucin veoma brzo troše. U pogledu izgradnje i očuvanja mišićne mase, ne postoje važnije amino kiseline od BCAA.

Preporučena upotreba: Pomešati 9g (jedan dozer) preparata sa najmanje 2,5 dl vašeg omiljenog napitka, koristiti pre, tokom ili posle treninga ili u bilo koje drugo vreme, npr. Pre odlaska na spavanje. Da bi se obezbedilo što bolje rastvaranje, ostaviti da malo odstoji. Pripremati neposredno pre konzumiranja!

Pakovanje: 360g.

Dostupan u 2ukusa: Cola i Pomorandža.


SUPPLEMENT FACTS:Club 44 © 2012 Copyright. Created by Zaric