Defend BCAA Grenade
Kategorija: Aminokiseline
Naziv: Defend BCAA Grenade
Cena: 3.150,00 din
Detalji o proizvodu:

Defend BCAA Grenade

-Fermentisane amino kiseline razgranatog lanca (Branched Chain Amino Acids).
-Obogaćen glutaminom, kokosovom vodom u prahu i elektrolitima.
-Informed-SPORT : proizvod koji sertifikovano ne sadrži nedozvoljene supstance.
-Patentirani sastojci : PepForm® Leucin i Glutamin peptidi (izolovani iz whey   proteina, visoke biološke vrednosti).
-Mikronizovane amino kiseline.
-Fenomenalni ukusi zelene jabuke i jagode-manga.
-Grenade® specijalni levak za lakše sipanje praha, u svakoj kutiji.
-GMO FREE.
-Pogodan za vegetarijance.
-Bez šećera.

Ukoliko trenirate često i naporno, u želji da vaši mišići dostignu maksimalni potencijal, morate se pobrinuti da ih zaštitite od katabolizma kada god je to moguće. To znači da prevenirate mišićnu razgradnju. Kako biste obezbedili mišićni rast, suština je da osigurate snabdevanje mišićnih ćelja amino kiselinama u targetiranim momentima.  Da bi se ostvario delikatan, ali krucijalan balans između katabolizma-anabolizma, morate se postarati da su esencijalne amino kiseline redovno dostupne vašim mišićima. Grenade® 

Defend BCAA je formulisan tako da sadrži sve najbolje anaboličke i antikataboličke sastojke u jednom napitku fenomenalnog ukusa, tako da nikada nećete biti nespremni. Vaši mišići će uvek biti snabdeveni gradivnim blokovima neophodnim kako za oporavak tako i za izgradnju. Defend BCAA je dizajniran za konzumiranje u toku dana, kako između obroka u funkciji antikatabolika, tako i uz obroke da pojača amino kiselinski profil unosa hrane. 

Idealan je kao Intra-Workout i Post-Workout suplement, odnosno supement za u toku i odmah nakon treninga. 

Grenade® Defend BCAA je namenjen svima koji žele da izbegnu mišićnu razgradnju i ubrzaju period oporavka. Svima koji rade na priraštaju mišićne mase i snage. Radi se o naprednoj formuli sa spektrom patentiranih amino kiselina koje dolaze u slobodnoj formi i formi peptida, za bolju apsorpciju. Pogodan je za vegetarijance i ne sadrži šećer! Bogat prirodnim eletrolitima poreklom iz kokosove vode koji funkcionišu kao sinergent, bržem oporavku mišića i ugradnji amino kiselina.

Pakovanje: 390 g (30 porcija); Jedna porcija je 13 g (dve merice)

Način primene: uzimati sadržaj 2 merice proizvoda i rastvoriti u 500 ml vode i koristiti u toku ili nakon visoko intenzivnog vežbanja. Takođe se proizvod može rastvoriti u kesici i konzumirati u toku dana.


SUPPLEMENT FACTS:
Club 44 © 2012 Copyright. Created by Zaric