BCAA Amino-Hydrate
Kategorija: Aminokiseline
Naziv: BCAA Amino-Hydrate
Cena: 3.490,00 din
Detalji o proizvodu:

BCAA Amino-Hydrate
Proizvod Nove Generacije 
 
-7,2g BCAA
-3g Glutamina
-1g Citrulina
-1535mg elektrolita
 
BCAA Amino-Hydrate je dodatak ishrani namenjen svakom sportisti ili rekreativcu kako za nakon, tako i za u toku aktivnosti. Njegova jedinstvena formulacija zamisljena je tako da u svakom serviranju dostavi maksimalnu dozu visoko kvalitetnih BCAA (Branched Chain Amino Acids), amino kiselina razgranatog lanca uz sinergiju Glutamina i Citrulina. Dizajniran tako da trening podigne na viši nivo, ali i podrži vitalnost i dugovečnost. Savršeni blend eletrolita i soli (kalcijuma, hlora, natrijuma, kalijuma i fosfora) u svakoj dozi obezbeđuje pravilno hidriranje i nadomešćuje krucijalne mikro nutrijente i to sve bez šećera. Obogaćen Citrulinom za dodatnu intra-workout pumpu i vitaminom B6 kao jednim od najbitnijih faktora za pravilno funkcionisanje metabolizma amino kiselina (proteina), šećera i masti. Takođe, ima ključnu ulogu u održavanju zdravog imunog i nervnog sistema. Sa prirodnom aromom i prirodnim bojama, ovaj ukusni napitak možete koristiti čak i u danima kada ne trenirate kao osveženje.

Informed Sport sertifikat i testiranje svake šarže
Elektrolitni oporavak
Sa dodatkom Citrulina za intra-workout pumpu
Lako rastvorljiv i zgodan za poneti
Halal Sertifikat

Način primene: razmutiti 1 porciju (14 g = 1 merica) praška sa 500 ml vode u šejker boci. Koristiti tokom treninga, a u danima kada se ne trenira koristiti tokom dana, najviše 1 dozu napitka.

Napomene: Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu, uravnoteženu ishranu i zdrav način života. Čuvati van domašaja dece.

Način čuvanja: Čuvati na hladnom i suvom mestu.


Club 44 © 2012 Copyright. Created by Zaric