Artro Guard Powder 340g
Kategorija: Povecanje Performansi
Naziv: Artro Guard Powder 340g
Cena: 3.100,00 din
Detalji o proizvodu:

Artro Guard Powder

-10 aktivnih sastojaka.
-6000 mg hidrolizovanog kolagena.
-1500 mg glukozamin sulfata.
-2000 mg MSM.
-420 mg membrane ljuske jajeta u prahu.
-3 vrste biljnih ekstrakata.

Aromatizovana formula u prahu
Bez šećera, laktoze i glutena
Dostupan u dva ukusa : tropsko voće i kajsija
Ljudsko telo funkcioniše kao dobro podmazana mašina. Da bi se lako kretale, mnoge različite komponente moraju pravilno da rade zajedno. Međutim, naš brzi način života, svakodnevna žurba i intenzivni treninzi stavljaju ovu osetljivu i komplikovanu mašineriju pred izazov. Tako gubimo volju za fizičkom aktivnošću u svom svakodnevnom životu. Postavlja se pitanje, kako da ostanemo aktivni, a da u isto vreme pružimo podršku svom telu?

Odgovor je BioTechUSA Arthro Guard u prahu!

Da bismo očuvali normalne uslove u kostima, hrskavici, zglobovima i mišićima, moramo unositi odgovarajuće hranljive materije. Međutim, zbog našeg užurbanog dnevnog rasporeda teško je obratiti pažnju na dobro uravnoteženu ishranu. Tokom stvaranja Arthro Guard-a u prahu vodilo se računa o supstancama koje neguju tkiva koja formiraju kosti i vezivno tkivo.

Kada se preporučuje Arthro Guard u prahu?

Ako tražite formulu u prahu, jednostavnu za upotrebu, a važan vam je sadržaj glukozamin sulfata. Pored toga, Arthro Guard u prahu sadrži i MSM i hondroitin, plus kalcijum, koji doprinosi održavanju normalnih kostiju. Vitamin C je takođe bitna komponenta Arthro Guard napitka u prahu koji doprinosi normalnoj sintezi kolagena u telu i normalnom stanjiu kostiju i hrskavice. Membrana od ljuske jajeta u prahu, još jedna komponenta proizvoda,  pre svega se sastoji od fibrilarnih, končastih proteina poput kolagena tipa I. Sadrži prirodne glikozaminoglikane i proteine koji su esencijalni za održanje zdravih zglobova i vezivnog tkiva su esencijalni za održanje zdravih zglobova i vezivnog tkiva.

Savet! Redovne fizičke aktivnosti i istezanje su važni da bi se očuvalo zdravlje našeg pokretačkog sistema. Sa samo nekoliko minuta svakodnevnog istezanja možete učiniti mnogo za zglobove!

Šta sadrži Arthro Guard u prahu? Pogledajmo brojke. U 1 porciji (17 g) nalazi se:

-6000 mg hidrolizovanog kolagena
-1500 mg glukozamin sulfata
-1200 mg hondroitin sulfata
-2000 mg MSM
-420 mg membrane od ljuske jajeta u prahu
-500 mg kalcijuma
-80 mg vitamina C.
-500 mg kolagena
-200 mg ekstrakta korena kurkume
-190 mg kurkuminoida
-245 mg ekstrakta smole indijskog tamjana (Bosvellia serrata)
-159 mg bosvelične kiseline
-500 mg ekstrakta korena đavolje kandže
-20 mg harpagozida

Kome preporučujemo Arthro Guard u prahu?

Muškarcima i ženama sa aktivnim životom
Ukoliko vam ishrana nije dovoljno raznovrsna. Kao i svi BioTechUSA proizvodi, Arthro Guard u prahu sastoji se od sigurnih i pažljivo odabranih sastojaka.

Namena proizvoda: Dodatak ishrani u prahu, za pripremu napitka sa kolagenom, MSM, glukozaminom, hondroitinom, kalcijumom, vitaminom C, biljnim ekstraktima i membranom jaja.

Sastojci: hidrolizovani kolagen; glukozamin-sulfat KCl (iz ŠKOLJKAŠA); metilsulfonilmetan (MSM) [metilsulfonilmetan, sredstvo protiv zgrudvavanja: silicijum-dioksid]; dikalcijum fosfat; hondroitin-sulfat; aroma: tropsko voće; regulator kiselosti: limunska kiselina; suvi ekstrakt korena đavolje kandže (Harpagophytum procumbens) 5:1 standardizovan na 4% harpagozida; sprašena membrana JAJA (Eggbrane®); suvi ekstrakt smole indijskog tamjanovca (Boswellia serrata) 4-6:1 standardizovan na 65% bosvelične kiseline; suvi ekstrakt rizoma kurkume (Curcuma longa) 25:1 standardizovan na 95% kurkuminoida; sredstvo za povećanje zapremine: polidekstroza; so; L-askorbinska kiselina; zaslađivač: sukraloza.

Način primene: Pomešati jednu dozu (17 g praha = 3 u vrh pune merice ili 2 u vrh pune supene kašike) sa 350 ml vode u šejkeru. Kozumirati jednom dnevno, uz obrok.

Club 44 © 2012 Copyright. Created by Zaric